tirsdag 24. november 2009

Lattermild.

Tilde skulle egentlig sove formiddagsdupp her, men det gjorde hun slett ikke. Det hjalp nok ikke at jeg stod å tullet med henne heller, men det er SÅ morsomt med slike friske og fine barn som gir så mye tilbake, så da bryr jeg meg slett ikke om jeg ikke følger alt etter boken. Dette kommer til å bli en svært bortskjemt liten frøken vil jeg tro. Hun har i allefall både mammaen og pappaen sin godt tvinnet rundt lillefingeren sin, og det vet hun å benytte seg av, denne trollungen min.
Denne filmen er også fra søndag forresten, så her er det ikke noe av det aller nyeste ;-)
Nei, dette innlegget her, og heller ikke det forrige, handlet vel egentlig ikke om så mye, bare pjatt. Men pjatt er en god unnskyldning for å vise frem sine hjerteskatter, er det ikke? :-)

5 kommentarer:

 1. For en fantastisk herlig latter, og en matchende body;) Man må jo bare glise når man ser en sånn liten solstråle. Skjønner godt at du ikke klarte å la være å tulle, jeg lider av det samme selv. Men shit au, det er sånne stunder man lever av og for.

  SvarSlett
 2. Pjatt er en veldig god unnskyldning for å vise frem sine søte små :) Min blogg handler mye om pjatt. Hehe
  For en fantastisk herlig video!! Daniel smilte stort til meg fra grinda da han hørte latteren til søte lille Tilde, så jeg måtte ta han på fanget og spille den en gang til :)
  Håper dere får en super dag!

  SvarSlett
 3. Hei.

  Barnelatter er det beste jeg vet, kurerer alt!!
  Er for første gang innom din blogg, og jeg har nå lest meg opp på historien om Jesper. Sitter med tårer i øynene... du skriver veldig beskrivende og godt. Utrolig flotte barn du har!!
  Legger meg til som følger her jeg...

  Ønsker deg en fin tirsdag.

  M

  SvarSlett
 4. Hei Mariann.

  Så koselig at du vil følge bloggen min. Skal ta en titt hos deg jeg også :-)

  SvarSlett
 5. Hei Gøril!

  Herlig latter på Tildus:-) Har hun blitt en liten "tottleif" hehe:-) Ser hun koser seg med totten- kjempesøtt.

  Klemz

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)