torsdag 19. november 2009

Vaksinasjon.

Måtte bare ta et bilde av gutta mine, de sov så godt begge to på sofaen. Jesper hadde akkurat kommet hjem fra barnehagen, og hadde veldig lyst til å sove litt. Det hadde pappaen også gitt, som småbarnsforeldre tror jeg man alltid har lyst til å sove, hele tiden. De var jo så søte der de lå.
I dag har Tilde fått vaksine mot svineinfluensa. Da er hele familien vaksinert, og da må vi håpe vi slipper unna svineriet. Det var ganske lang kø da vi kom for å vaksinere henne. Vi troppet opp i god tid før de åpnet dørene, men jammen var det 70 stk foran oss allikevel. Synes det gikk ganske greit, tror vi ventet ca en time før hun ble vaksinert. Det største minuset var at det var så innmari kaldt, særlig for mammaen. Det er jo alltid hun det er verst for, hihi ;-)
Det ble gråting som forventet, men ellers har hun vært seg selv i hele dag. Vi får se hvordan natten og morgendagen blir, men satser på at hun slipper bivirkninger. Har vært veldig ubestemmelig når det kommer til vaksinen for Tildes del, og er fortsatt ikke sikker på om jeg har gjort det rette. Er jo så redd for senvirkninger, og særlig når de sier at kvikksølv er så farlig. Man må bare stole på de anbefalingene som har blitt sagt, og stole på at man har gjort det eneste riktige. Det er nok bare paranoian som har tatt litt overhånd, igjen. En vaksine er vel ikke en onde, men et gode.Rett etter Jesper fikk på pysjen sin, så sovnet han i fanget mitt. Herlig. Han er jo så søt der han ligger å sover. Og så veldig god å kose på. Mykeste huden...
Nå er han derimot lys våken, urolig og overtrøtt, så håper at han snart finner roen og sovner.
Kjenner at jeg ikke har energi til en kavete og overtrøtt Jesper nå, det er så slitsomt.

God torsdag til alle sammen.
Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Heisann! Tror det var lurt at dere lot Tilde ogsaa ta vaksinen jeg. Noen ganger er det jo ikke greit aa vite hva man skal gjöre eller hva som er det beste, men naar man ikke er ekspert selv paa omraadet er det kanskje best aa lytte til dem som vet mer om det. For barna vaare sin del vil vi jo bare det beste, og vil jo helst ikke sjanse noe.
  De er jo saa fine barna dine! Herlige bilder.
  Haaper Jesper la seg fint igjen for kvelden.
  Haaper det var en koselig og vellykket filmkveld i gaar?
  Jeg har lyst aa lese hele historien til Jesper. Maa bare finne et langt öyeblikk ledig til det snart;)
  Ha en fin kveld.
  Heidi.

  SvarSlett
 2. Jeg syns det er noe spesielt med bilder av fedre og barn... :) Går rett hjem hos meg iallefall ;)
  Er Jesper veldig lik pappaen sin??
  Godt å høre at det gikk bra når Tilde ble vaksinert! Håper hun slipper unna bivirkninger! XX

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så fine bilda og så my fint du skriv, vennen:-) Bildet der begge e naken, og tilde hold handa på Jesper va ekstra fint:) Glede mæ t å sjå dåkk igjen- t æ e frisk nok t ikke å smitt dåkk.. snart Gøril..
  Klem fra Jannicke som savne dåkk:-)

  SvarSlett
 4. Ah.. For noen herlige bilder av pappaen og barna :) Håper Tilde fortsatt er frisk og rask

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)