tirsdag 24. november 2009

Mandagspjatt om i går og i dag.

Endelig kom vognen til Jesper, har vel nevnt det i et tidligere innlegg også, den har vært så savnet. Her ligger prinsen og koser seg i vognen sin. Han trivdes veldig godt der, og det var godt å se ham sånn, rolig og avslappet i kroppen.
Dette bildet ble tatt på søndag, da Jesper er på avlastning i dag.
I morgen kommer han hjem igjen, det gleder jeg meg veldig til. Jeg sliter fortsatt med denne dårlige samvittigheten når det gjelder avlastning. Man blir vel aldri fornøyd?
Men vi har allikevel fått gjort litt utav avlastningsdagen vår. I dag har vi vært på besøk hos ei supersøt venninne og hennes nusselige og så veldig blide datter, og der koste vi oss stort. Håper det ikke blir så lenge til neste gang vi sees. Etterpå fikk vi handlet inn til resten av uka, og jeg og kjærestemannen har kost oss med serien Dexter. Det er en veldig spennende og bra serie.
Etter House, så er det en god favoritt. Anbefales veldig.
Tilde har vært litt av og på i kveld. Finner liksom ikke helt roen, og vil helst sove i armkroken til mammaen sin.

Søndagen var en fin dag for Jespergutt. Det er lenge siden han har smilt, og her lå han og smilte i sengen sin, uten at han hadde hatt anfall som utløste det. Han var også så fin og rolig store deler av dagen. Og sovnet nesten da kjærestemannen ga han et bad. Jesper elsker å bade, noe av det beste han vet er å ligge der og kose seg i det glohete vannet. Ja, for Jesper liker nesten at det er 40 grader i vannet.
Han var så utrolig fin før overtrøttheten kom og tok over. Jeg har levd litt på denne formiddagen, og er glad vi fikk se ham sånn.
Dette er et veldig dårlig bilde, det er tatt med mobilen, som storparten av alle bildene på bloggen er. Fikk tatt med det ordentlige kameraet også, har bare ikke orket å legge over bildene på dataen enda. Kanskje kommer det et bilderas når jeg får gjort det :-)Posted by Picasa

2 kommentarer:

 1. Skjønningen!!
  Det var to flotte bilder av Jesper!!
  Så godt å høre at han hadde en så fin søndag! Må være godt for dere å ha sånne dager!
  *klem*

  SvarSlett
 2. Tenker det er en utrolig god følelse når Jesper har en sånn rolig dag, der han viser hvor fornøyd han er. For en god gutt!

  Den følelsen når det gjelder avlastning kommer man kanskje ikke utenom, det vil alltid ligge dårlig samvittighet som ulmer... Men tenk så fint Jesper sikkert har det, der han føler seg trygg og kjent også..? Og for en god følelse det er når han endelig kommer hjem igjen! Dere må jo prøve å samle litt krefter, det får alle parter igjen for. Men vet at det ikke alltid går å senke skuldrene, men bedre å senke dem ett hakk, enn ingen...
  Så veldig fint å lese at dere har hatt en koselig dag! Men det er vel det du mener, at det likevel ligger litt dårlig samvittighet bak..?
  Håper så veldig for dere at dere kan nyte den tiden dere har avlastnig - uten dårlig samvittighet. Lett å si, ja... ;) Men jeg håper det for dere, likevel.

  Ønsker at Jesper får nok en god dag og at dere kan få gode stunder og øyeblikk sammen, når han endelig kommer hjem fra avlastning:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg. Det gjør meg så glad :)